zaterdag 19 december 2009

Lustrumfeest

Vrijdag 18 december 2009: vanaf 19.00 uur is de deur open en stromen de gasten in het zilver binnen. De één heeft zich nog heftiger uitgedost dan de ander. Wat een leuk gezicht. Half 8 ga ik me omkleden voor de openingsact.

Vol van de zenuwen staan we naast het podium. Mijn keel knijpt dicht. Hup op en zingen maar.


(foto's Maureen Dieters)





(film: RK)
De zaal geeft ons een groot applaus. Vanaf hier is het ook voor ons een heerlijk ontspannen feest. Het geweldige Voorwegkoor (veel Spaarnemedewerkers) zingt Happy Days met een zangeres, de Boston Tea Party brengt superdansnummers. Cabaret Op Sterk Water improviseert op wat in de zaal vertelt wordt (o.a. Epic!) . Een geweldige disco in een andere zaal, waar een paar van onze danstalenten uit hun dak gaan. De laatste sessie van de Boston Tea Party komt Glennis Grace meezingen, nummers van Amy Winehouse.

(afbeelding:
www.lucassenproducties.nl)

Mijn collega is inmiddels door de Masters of Beauty omgetoverd tot een soort Sean Penn. Geweldig.

Dan de slotact: Jantje Smit! (ook met een Touch of Silver)
(foto's Maureen Dieters)

Een aantal dames rent naar voren om in de buurt van het "fenomeen" te komen. Anderen trekken zich schielijk naar achter in de zaal terug. Het wordt een mooi slotaccoord van een geweldig feest. Wat heb ik genoten.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat hebben jullie ons ongelovelijk verrast met het Lustrumfeest! Het was in 1 woord GEWELDIG! Alles, maar dan ook alles klopte gewoon. Thanx dat jullie ons voor 1 avond V.I.P.'s hebben laten voelen.

Puck Brouwer
poli ortho

Jack Bol zei

Geweldig die act! Jammer dat het geluid het op youtube een beetje laat afweten, maar erg leuk om te zien!