zondag 16 november 2008

Sneak preview + Buena Vista Social Club

Woensdag 5 november 2008: in Haarlem naar Delta Vision voor een sneak preview - zij maken een film voor ons over het werk in het ziekenhuis. Kernvragen uit de film zijn: wat kan beter, wat gaat goed. Er zijn medewerkers, artsen, huisartsen en verzekeraars gefilmd. Maar de hoofdrol is voor de patiënten die ons feedback geven. Wat een ontroerende fragmenten. Gedrieën pinken we aan het eind van de film een traantje weg. Echt heel mooi - kom zo vol van de film weer op straat dat ik vergeet mijn Parkmobile uit te zetten (parkeergeld betalen via mobiele telefoon).

Ik kom daar 's avonds pas achter als ik op bijna dezelfde plek parkeer om naar de Philharmonie (mooi theater overigens!) te gaan waar Buena Vista Social Club speelt. Met kinderen, vriend en vrienden genieten we van avondje Cubaanse muziek. Bij de mooiste nummers moet je gewoon dansen.

Voorkant van de bekendste LP/CD van Buena Vista Social Club. Van de 6 "oudjes " zijn er al 4 overleden. Eén van de oorspronkelijke 6 speelde vanavond mee. Mooi als je zo oud kan worden.

Geen opmerkingen: