zondag 16 november 2008

St Maarten gemist

dinsdag 11 november 2008: een week geleden is Obama is president geworden van de USA. Wat een historische mijlpijl. Als Martin Luther King dat toch nog eens had kunnen meemaken. Een modelpopje van hem staat op mijn kantoor. Gekregen van Michel toen hij voor een congres uit Amerika kwam. Zijn slogan "Yes we can" spreekt aan.
Moet hier aan denken in een lange avondsessie over de medicatie ordering in Epic en de interfacing met de apotheek. USA en wij zitten niet op 1 lijn. Ik ben behoorlijk boos of is het gefrustreerd. Voel me machteloos dat iemand in Amerika een oplossing blokkeert omdat hij vindt dat ons voorstel niet veilig is. Het is zoveel veiliger dan het nu is geregeld. GRRRRRRRRR.
Aansluitend nog een sessie over de navigator in Epic. We vergelijken de huidige dossiervorming in Norma en de mogelijkheden die Epic hiervoor biedt. Met de teamleden (ziekenhuis en Epic) hebben we een leuke discussie over hoe het zou kunnen werken. Daar krijg je een "Yes we can " gevoel van.
Heb thuis natuurlijk wel St. Maarten gemist. Dat is jammer, want vind het een geweldig gezicht die verkleumde kids met lampionnen die uit alle macht zingen voor snoepjes.

Geen opmerkingen: