vrijdag 16 mei 2008

Aanstormend talent

8 mei 2008 Vandaag met de selectiecommissie een gesprek gehad met de interne kandidaat voor manager Facilitaire Zaken. We kwamen tot de conclusie dat we dit aanstormend talent de kans moeten geven door te stromen naar "2e echalon". En zo konden we aan het eind van de middag Pepijn het goede bericht geven. Hij ging met een goed gevoel op pinkstervakantie.




Zijn collega's hebben zodra hij de hielen had gelicht zijn deurslot omgewisseld met de deur van de manager. Zijn manager - Alexandra, die in Mozambique een hotel gaat runnen - heeft al haar spullen naar zijn kamer gebracht zodat hij dinsdag meteen op zijn nieuwe werkplek zal zitten.

(bron foto: afdeling communicatie Spaarne Ziekenhuis)

Op de gang betrapte ik onze Jeanette, directiesecretaris, die op vakantie zou moeten zijn. Ze zat met haar kinderen te helpen bij het wegzenden van uitnodigingen voor het afscheid van Ren. En zie hier hoe we dus ook dit aanstormend jong talent benutten. Heb de kinderen opgestookt vooral hun moeder a.s.ap. naar het strand mee te nemen, want het is een goddelijk mooie dag.

Geen opmerkingen: