zondag 21 september 2008

Donkeygitis

Verona 16 september 2008: we worden in het auditorium ontvangen waar 5.400 mensen inpassen. De zaalingangen heten "shake, rattle and roll". Judy - CEO van Epic - vertelt wat er allemaal technisch zit aan te komen in 2009 en 2010. Ze geven geen deadlines voor de lancering van de producten, omdat ze pas lanceren als ze tevreden zijn. Misschien een strategie voor ons om toe te passen: kun je ook geen deadline missen.

Daarna voeren de medewerkers van Epic een heel leuk toneelstuk op dat speelt in de Shakespeare setting, maar gaat over alle nieuwe toepassingen van Epic. Het leidt tot hilarische taferelen. Zie enkele foto's hieronder!

(de apothekers)

(de anesthesie)

Daarna als spreker de schrijver Steven Levitt van Freakonomics. Hij bestudeert alle soorten van verschijnselen, die in de gewone economie niet aan bod komen. Reden: hij was slecht in rekenen. Dus krijgen we de ins en outs te horen van drugs"franchiseketens" en prostitutieconcerns. Een zeer amusant betoog.

Dan begint het zware werk: veel workshops over de meest uiteenlopende onderwerpen. Aan het eind van de dag zijn we behoorlijk "gaar".

Geen opmerkingen: