zondag 21 september 2008

Lezing

maandag 15 september 2008: 's ochtends om 7.15 uur in de bus. We rijden EPIC lane in in Verona en zien een geweldig groot kantoren/vergadercomplex. Ziet er prachtig uit allemaal. Er zijn circa 4.500 bezoekers van de UGM 2008. In de lunchtent wordt in 2 shifts gegeten, anders past niet iedereen er in.





Elk deel van het gebouw is ingericht naar een thema. De CEO's worden ontvangen in de hangar. Een mooie vergaderzaal met inderdaad langs de kant stoeltjes zoals je die in ruimen van helicopters tegenkomt. Nog nooit zo'n groot presentatiescherm tot mijn beschikking gehad.

Hans en ik geven 2x onze lezing over de Nederlandse gezondheidszorg. De eerste keer voor het executive forum en de 2e keer voor de CEO summit. Er is heel veel belangstelling voor. Mensen vragen ons het hemd van het lijf.

De tuinen en het gebouw zelf staan vol met kunst. Mijn favoriet is deze windmolen met glasobjecten, die geweldig in de zon staat te schitteren en te draaien. Zou hem zo mee naar huis willen nemen.


's Avonds even frisse neus halen, na al die sessies over alle mogelijkheden en uitdagingen die het EPIC project ons biedt.

Geen opmerkingen: