maandag 7 januari 2008

Super cama + super lodge

7-1-2008 Het busstation van Retiro, Buenos Aires is een drukte van belang. Elke minuut vertrek er wel een bus om ergens in argentinie een horde mensen naar toe te brengen. Het laad-losperron is dan ook één deinende mensenmassa met tassen, pakken en koffers. Om stipt 19.40 u vertrekt onze nachtbus naar Iguazu. Het is maar liefst 16 uur rijden. Maar in wat voor bus. Mega luxe slaapstoelen. Diner aan boord, glaasje champagne voor het slapen gaan, films en een ontbijtje. Beter dan de vliegtuigen dus. En niet onbelangrijk: een 2e chauffeur aan boord.



We rijden eindeloos door bossen. Het is heel erg leeg, een enkel dorpje-stadje daargelaten. De eerste echt grote stad is Puerto Rico. Dan weer veel bos.
Iguazu: 40 graden. Naar de Jungle Lodge met heerlijk zwembad. Het zwembad zo warm als een bad thuis. Een pracht van een bungalow met jaccuzzi, laptop met internet en een gevulde ijskast. Hmmm, zo zijn de laatste vakantiedagen wel uit te houden! Good thinking Jack. Met een koel Chardonay-tje op mijn eigen terrasje aan de laptop. Cool, o nee warm.

1 opmerking:

Betsy zei

lekker hoor... Hee, het stukje boven je fotootjes heb je dubbel geplakt...