donderdag 27 december 2007

Golf Arelauquen

27-12-2007 Koffers pakken en alles in de Chevy Corsa prakken. Keurig op tijd arriveren we bij Jack en rijden naar de golfclub. www.arelauquen.com

Jack en ik lopen 9 holes en genieten vooral van het mooie weer en het uitzicht. Erik en Jeroen krijgen les van een pro en gaan daarna 150 ballen erdoor heen meppen op de driving range.

We lunchen lekker op het terras van het clubhuis. We spreken kort met dame van de NL ambassade van Nicaragua (vorige plek Bolivia) die hier een huis heeft gekocht. Ze deelt ons enthousiasme over Argentinië en de Argentijnen. We hebben volgens haar het beste nog te goed nl. El Cayafate. We woren steeds nieuwsgieriger.

Onderweg stoppen we bij een grot met Mariabeeld, waar honderden dank-plaatjes hangen van mensen die Maria om een gunst hebben gevraagd.

Nog even een rondje zwemmen bij Jack in de tuin en dan naar de Tren Patagonico.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Yvonne, Dat ziet er heel goed uit zeg daar. Niet verkeerd jullie reis! Wij hadden een kerstige meneer in de keuken staan die ook niet verkeerd is...met achter hem op het aanrecht 3 vervaarlijk grote vogelachtigen.. Die hij dan weer later heerlijk bereidde. Misschien proef je ooit nog eens hoe lekker. Ik zou de foto wel willen sturen. Heb je een emailadres daar? Groetjes uit Den Ilp van Andy en Tonny

Betsy zei

wel ff heeeeeeeeeeeel k***e dat je dan weer 8 uur vertraging oploopt zeg.....

Jack zei

Ha Yvonne en kids! Zoals we al zeiden, terwijl we hard aan het werk waren op de golfbaan: dat hadden we toch een jaar of 5 niet durven voorspellen, allebei weg bij KPMG en dan samen een balletje slaan in Argentinië!

Ik kijk vol spanning uit naar de volgende update, over de Tren Patagonico. Een schitterende treinrit... ;-) Nou ja, bekijk het van de zonnige kant, jullie hebben veel trein voor je geld gekregen, het chocolademuseum nog kunnen bezoeken én kunnen genieten van Patagonië!

Ik zal je de kleine lettertjes nog wel eens sturen, waarin staat dat wij niet verantwoordelijk zijn voor vertragingen ;-)

Geniet van de pinguins, van Ushuaia, de Perito Moreno en Iguazu en alvast alle goeds voor het komende jaar!

Yvonne zei

ANDY: bedoel je te zeggen dat jullie GEEN stukje kalkoen voor ons hebben ingevroren??? nou ja zeg, is dat nou familie liefde. Thx voor de leuke kerstfoto's van KoKrik.

RIK: 17 uur vertraging schatje

JACK: kleine letters kan ik op mijn leeftijd toch niet lezen man! We hebben het geweldig. Don't worry en ik kan alle Tipica klanten het kerstarrangement van J&M aanraden :-) Ook jullie alvast alle goeds voor 2008