zaterdag 1 december 2007

Sintstress

O help, vandaag 1 december. Bijna pakjesavond en nog niet eens een begin gemaakt met DE surprise en/of de gedichtjes. Als dat maar goed afloopt. Het zal wel weer last minute werk worden. Wat is dat toch dat je een jaar vooruit weet dat het weer sinterklaasavond wordt maar pas op het laatste moment schijnt te beseffen wat er dan van je verwacht wordt??

Voor de schoorsteen liggen wel stapels pakjes (nog zonder gedichten) en voor het raam hangen zwartepietjes. De landelijke pepernootfabrikanten hebben we ook al naar recordhoogte omzet geholpen hetgeen in de ochtend op de weegschaal zijn weerslag vindt....... er zit een trend in, maar die is niet neerwaarts.
Vanochtend per koerier gelukkig het pakje dat ik had besteld voor mijn lief. Staat nu ook bij de open haard. Geen zenuwen meer dat ze dat bezorgen terwijl ik aan het werk ben en het dus op een postkantoor ergens in Purmerend belandt.

En bij de post: een anonieme sintbrief met gedicht en chocoletter Y. Wie o wie is de gulle gever? Geen speculaas bij het ontbijt maar speculaties.




2 opmerkingen:

Betsy zei

Moet ook nog beginnen aan de rijmen....

Betsy zei

vond het helemaal super, de Sintviering. De rijmen waren goed gelukt ook!